Bemutatkozás

Bemutatkozás

András Andrea vagyok a WOWAHHA módszer anyja. Több, mint egy évtizede foglalkozom önismerettel. Álmodtam egy jobb világot és minden nap ezért teszek. Tapasztalataimat osztom meg tréningek, könyvek, online tréningek formájában. Célom megtanítani az embereket, első sorban a nőket kiteljesedni.

Módszertanom könnyen elsajátítható, hatékony, életszagú, nagyon gyakorlatias. Mivel elég összetett és változatos életpályát tudhatok magam mögött, amiket szívesen osztok meg, talán így érthetőbb, hogy miért csinálom.

Nálam rendhagyó formában tanulhatsz önismeretről, életről, párkapcsolatról, önmegvalósításról, fentről, lentről, amiket nagy részben a saját élettapasztalataim alapján osztok meg. Sok mindent tanultam, ami jó alapot képzett, de a lényeget az életem megértésén, megélésén keresztül értettem meg emberként, nőként, anyaként, társként, vállalkozóként, barátként, vezetőként, felfedezőként. Tapasztalati tanár és tanuló vagyok, azt tanítom, amit már kitapasztaltam a saját bőrömön, az elméleti tudás számomra nem él, nem hiteles.

Székely földművelő családba születtem, de Nagyváradon nőttem fel késői gyerekként. A szüleim nem kíméltek és mind a férfi mind a női munkákhoz értenem kellett.

Lételemem a tanulás, nagyon sok minden érdekel... Nehéz magam beskatulyázni, íme:
-Élelmiszer-minőségbiztosító agrármérnök MSc
-Vidékfejlesztő mérnök BSc(Hollandia)
-Természetgyógyász kineziológus(One Brain, Touch for Health, Brain Gym)
-Germán Új Medicina, SVT, sok más módszert tanulmányoztam
-Nemzetközi tréner
-Jelenleg fitnesz instruktornak tanulok, amit imádok.

Beszélt nyelvek: magyar, román, angol, spanyol, német, francia, egy kis olasz, egy kis holland... Nekem a nyelvtanulás a világ, kultúrák, emberek megismeréséről szól, imádom.

Az utóbbi években elvonultam és saját módszertanomat csiszoltam, amivel az ember a lehető leghatékonyabban ismerheti meg önmagát, találhatja meg az útját és számolhatja fel a félelmeit, a visszahúzó erőket, megtapasztalva az életet a maga teljességében.
Alapja a mozgás+elmeprogramozás+meditáció, miközben megtanuljuk felfedezni önmagunkat. Legnagyobb öröm számomra látni, ha egy ember kihozza magából mindazt a csodát, ami benne van.

Magánkiadásban megjelent könyveim 2017/18:
1. Élet a szarban és azon túl
2. Az érzelmek teremtő ereje
3. Önszeretet-Öngyűlölet/Depresszió- Életszeretet/Pánik-Szorongáskulcsok

Mindemellett 8 éve működtetek egy nagy népszerűségnek örvendő gyantázószalont Budapest belvárosában az Andrássyn(ha már András Andrea) ami ugyanebben a szellemiségben működik.

Nagyon sokat tanultam magánemberként, nőként is az életről, 6 éve elváltam, van egy 8 éves kisfiam Dávid, jelenleg kapcsolatban.

Hiszek egy jobb világban, teszek érte, minden tevékenységemben ezt tartom szem előtt. Igyekszem hiteles lenni, fontos, hogy önmagam legyek, élvezem mindazt, amit csinálok. Terv kimenni nemzetközibe és még nagyobb változásokat hozni a világba.

Fontos számomra a nők teljességének segítése, sokat kutattam, tanultam, tapasztaltam, hogy minél jobban megértsem mindennek lényegét. A külső mindenkinek adott, a külső szépség is relatív, hiszen a trendek is 'szabályozzák', amit a gyengébbek követnek. Kellő önbizalom, önkép, erő, teljesség, értelmi/érzelmi intelligencia nélkül a csomagolás üres. Senki nem tökéletes, de belsőnket kedvünkre igazi önmagunkká formálhatjuk. Ettől lesz egy nő igazán Nő és teljesedik ki szerepeiben, erejében, kreativitásában, szívében, elméjében.

Használati utasítás hozzám: erőteljes, őszinte, vidám, energikus, markáns személyiség vagyok határozott véleménnyel, önképpel és világképpel, ami elsőre ijesztő lehet, de nagyon sokat lehet tőlem tanulni, annak, aki átlendül ezen. Nem szedek és nem iszom salkoholt, mert az csak levenne a magas energiaszintemből, ami nekem luxus. Nagy dolgok megvalósításához nagy energia és erő kell! Nagy szeretettel és lelkesedéssel teszem amit teszek, nincs időm se energiám tiszteletkörökre ebben a rohadó, elzombiasodott világban. Ébreszteni vagyok itt, megmutatni, hogy lehet másképp!

www.andrasandrea.hu
www.wowahhahealing.hu
www.andreaandras.com

Ölelés,
Andi

DSC_0400.JPG

Legfrissebb hírek

Szexuális gátlások oldása
2020.07.02.

Sokan csak felszínesen élik meg a szexet, ami a bosszú egy eszköze. Sokan megsebezve sebeznek meg másokat.

Sokan nem merik felfedezni magukat, mert bűnnek élik meg a szexet, a szexulaitást, a saját nemiségüket.

Sokan beállnak a sorba és mennek a nagy többség után, mert félnek kilógni a sorból…

Szex-szerelem online tréningek
2020.07.01.

Nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt és több nagy konklúziót sikerült levonnom. Sok a nagy megmondó, sokan engem is annak tartanak. Valóban megmondok dolgokat, de nem úgy, mint sokan. Én nem csak osztom az észt és mondom a tutit, hanem meg is tudom mutatni a hogyan változz és változtass. Sokkal mélyebb szinten meg tudom értetni az emberekkel a mozgatórugókat, mivel az emberi lelket, elmét, szívet, életet igen részletesen kiveséztem. A legapróbb belső rezdüléseket is igyekeztem megérteni, hogy hogyan is működünk mi emberek.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom