• Kezdőlap
  • Beszélnem kell szexről, szerelemről...

Beszélnem kell szexről, szerelemről...

Beszélnem kell szexről, szerelemről...
2020.06.25. 
Beszélnem kell szexről, szerelemről...

Mielőtt belefogtam a témába, kicsit elvonultam és magambanéztem. Feltettem magamnak azt a kérdést, amit mindig fel szoktam tenni. Nagy bennem a lelkesedés a témával kapcsolatban, visz a lendület, de MIÉRT? Mi hajt ennyire?

Vásárra viszem a bőröm, sokan címkéket fognak rámakasztani, virtuálisan meglincselni, az is lehet átélhetem majd a megkövezés modernkori megfelelőit, mégis hajthatatlan vagyok. Azt érzem, végig kell csinálnom, bele kell állnom a közepébe és kimondani az igazságot, az igazságomat, megosztani a tudásomat.


Egyik nagy hajtóerőm, az anyai nagymamám. Kicsit az ő emlékére is teszem ezt, akinek a sorsát sokáig cipeltem, gyógyítottam magamban, újra elszenvedtem, mondhatni megváltottam, megértettem, feldolgoztam. Anyai nagymamámat az apja molesztálta egészen fiatal korától, teherbe is esett, nem egyszer. Ennél fogva kialakult benne egy olyan alárendeltség és szeretetnyelv a férfival kapcsolatban, hogy nem tudott nemet mondani senkinek. A saját gyermekeit gyűlölte, három közülük első éveiben meghalt vagy halva született. Ő volt a család szégyenfoltja, a két lábon járó bűn és mocsok. 


Ha jobban megnézzük, ő valójában egy másik ember áldozata, aki tehetetlenül élte a rászabott életet. Nem tanult önismeretet, nem tudott kiszállni, sem megváltozni, élete pedig nagyon csúnya véget ért.

Amikor szépségszalont indítottam, felvettem egy lányt, akit, mint kiderült, 4 éves kora óta molesztáltak. Ugyanilyen volt, mint a nagyi, nagyon szép, vonzó, csábító. Sok év közös munkával megtörtük az ördögi kört és végre monogám lett, hűséges, sőt, férjhez is ment.


A másik ember, akinek emlékére ezt az utat választom, az az apai nagymamám. 35 évesen szűzen, tehetősen ment férjhez a második világháború előtt nem sokkal. Bukarestben volt nevelőnő egy gazdag zsidó családnál, több nyelven beszélt. A háború végére, két kisgyerekkel a karján, 6 hónapos várandósan maradt özvegyen, elvesztve mindenét. A háború végén, a hegyekből visszatérve egy leégett ház helye várta. Elvetette a harmadik babát és ez megpecsételte az én életemet is. A halálos ágyán jött rá, hogy szerelme, akihez hozzáment mindenből kisemmizte. Ezzel a csalódással halt meg, amit nekem is hátrahagyott…

Azt mondják, teljesen úgy nézek ki, mint ő, csak egy fejjel magasabb vagyok. Mintha a sorsát nekem adta volna, ugyanazokat a buktatókat kaptam, a döntés viszont mindig a kezemben volt, őt is gyógyítottam.

Nagyon sok az abortusz a családomban, talán ezért is vonzanak az árvák, a nekik való segítés. Amerre csak tudtam, mindig segítettem, gyógyítottam, adtam, az élet és az emberek pedig sokat elvettek.

Anyám nagyon konzervatívan nevelt, burokban nőttem fel, így kezdtem az életet. Férjhez mentem, nagy szeretetben éltünk, majd elváltam és rájöttem, tele vagyok béklyókkal, amiket le akarok vetkőzni. Nem akarok gátlásokkal, címkékkel teli élni, így a válásom utáni 6 év mély önismerettel telt szex, szerelem, párkapcsolat terén is. 


Első sorban kutató és felfedező vagyok. Oknyomozással teli mély önismereti út ez, ahol a zsigerekig elemeire szedtem szét létezésem mivoltát, női létem miértjeit, korlátaimat, lehetőségeimet, identitásomat, önképemet. Számomra a legizgalmasabb dolgok a mélységben vannak, nincs hozzájuk se könyv, se használati utasítás, csak az érzékeidre hagyatkozhatsz és ki kell védened egód állította buktatókat. De én imádom az ismeretlent felfedezni...

Nem tudtam nem több ezer év tükrében szemlélni létezésemet nőként, emberként itt és most. Sokat láttam, tanultam, tapasztaltam, de erről majd később… Hihetetlenül izgalmas út ez, egy sokdimenziós világ, ami az érzékelés kibontakoztatásával nyílik meg igazán.


Ha most végignézek a világban, összeegzem a sok sok beszélgetést férfiakkal, nőkkel a témában, visszatekintek a saját randevúimra, hihetetlen érdekes emberekkel a világ minden tájáról, akkor azt látom, hogy sok a kérdés, a hiány, az értetlenség, a tudatlanság, torzítás, félelem, gátlás, harag, sebek, bosszú. Tele vagyunk vakfoltokkal, amik megértésre, elfogadásra várnak.


Ehhez a megértéshez szeretnék hozzájárulni számos formában könyvekkel, videókkal, tréningekkel, bloggal, szavakkal, érzésekkel, gondolatokkal, meglátásokkal, azok számára, akik készenállnak.

Az élet számomra szó szerint végtelenül lenyűgöző, maga a csoda. Minden nap lelkesen kelek fel, mert az élet, amit élek boldoggá tesz. Én alakítottam ki az életemet magamnak kemény, kitartó munkával. Minden nap felfedezek valami újat, megértek belőle egy kicsit többet. Félni nincs időm, azzal csak megakasztanám az élet áramlását. A felfedezés örömét szeretném nektek megmutatni, a kincseket, a csodákat, hogy minél többen merjetek úgy igazán élni, mert minden nap értékes!

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom