• Kezdőlap
  • Elérhető az ÖNISMERET alapok online tréning!

Elérhető az ÖNISMERET alapok online tréning!

Elérhető az ÖNISMERET alapok online tréning!
2020.06.22. 
Elérhető az ÖNISMERET alapok online tréning!

Ha valóban el akarsz kezdeni önismerkedni és megtanulni élni, kihozva magadból, napjaidból a maximumot...

Rengeteg könyv és tanfolyam elérhető az önismeret témáját boncolgatva. Jómagam is keresve kutattam, számos módszert kipróbálva. Mindig találtam falakat és mindig volt tovább, sokszor hiányzott számomra a lényeg és évekbe telt, hogy valóban megtaláljam, megértsem a lényeget.

Nem mondom azt, hogy nehéz, nem mondom azt, hogy más, azt sem, hogy különleges az, amit tanítok, mert pofon egyszerűnek tűnik, pont azért, hogy könnyen megtanulható, elsajátítható legyen. Sok ismerős elemet találni benne, ha már foglalkoztál önismerettel. Nem én találtam fel a spanyol viaszt, de megtanultam vele csodás formát önteni. Olyan ez, mint amikor megfőzik az ételt, de hiányzik belőle a só, vagy nem jók az arányok. Elég, ha egy valami hiányzik, oda az egész, nem lesz ugyanaz.

Úgy érzem megtaláltam a leggyorsabb, leghatékonyabb módját az önismerkedésnek, logikusan, egyszerűen felépítve, hogy még egy gyerek is el tudja sajátítani. Amit viszont megtanítok általa, az az önérzékelés, a kapcsolat az élettel, az egyensúly, a kapcsolat a lélekkel, minden élővel, tudatos élet egyensúlyban a kint és bent a fent és lent a szív és elme.

Nem képviselek szélsőséget, sem anyagilag, sem spirituálisan. Amit képviselek az nagyon gyakorlatias, nagyon életszagú és a mindennapokban ad eszközöket, hogy minden nappal egy sokkal jobb életet éljünk, feltérképezve közben önmagunkat, folyamatosan és egyre inkább megszabadulva a korlátainktól. Nem azt mondom, hogy engedd el a félelmeid, hanem megmutatom hogyan, nem azt mondom, hogy csináld ezt, hanem megmutatom hogyan, elmagyarázom, meg tudod tanulni és ez a lényeg.

Azt tanítom, ami nálam tényleg bevált és ami segített kiteljesedni és segít most is minden nap.

Az élet egy csoda és erre az útra szeretném a lehető legtöbb embert ráléptetni.

Jó tanulást szeretettel,

Andi

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom