Gyakran Ismételt Kérdések

Hol kezdjem a tanulást?

Ha teljesen kezdő vagy, akkor kezdheted az alapoknál, alap szint, önismeret alapok, meditáció alapok, mert ez az összes többi online tréningnél visszaköszön majd. Így megérted, megtanulod az alapokat és a későbbiekben az egyes témákkal tudsz haladni, továbbá a mindennapi életedet el tudod kezdeni jobbá tenni, egyszerű technikákat és megfigyelést használva.

Miben segítenek a tréningek?

Olvasd el részletesen a tréningek leírását, a lehető legszélesebb skálát felölelve, főleg a megfejtetlen és tabutémákat bontják ki, mert azokra van a legnagyobb szükség.

Mi az oldal témája?

Ez az oldal főként egy webshop, mely önismeret témában kínál tudást, amit otthon is elsajátíthatsz. Ez tanulás és élettapasztalatok által gyakorlatba ültetett, ezért mély, életszagú és különleges. A módszer neve WOWAHHA, melyről bővebben a blogbejegyzéseknél is olvashatsz, illetve a wowahhahealing.hu oldalon.

Hogyan találom meg a számomra legérdekesebb dolgokat?

Az alapokat elsajátítva végigvehetsz és rendberakhatsz minden életterületet. Az élet folyamatos tanulás és itt egy sokkal gyorsbb, egyszerűbb formában áteshetsz számos buktatón, nagyságrendekkel javítva az életminőségeden. A befektetés a tanulóknál általában sokszorosan megkamatozza magát. Fontos, hogy vedd komolyan és mindig legyen célod. Ez rólad szól, érted van!

Mennyi időt szánjak egy-egy anyag elsajátítására?

Egy-egy online tréningre érdemes egy hónapot szánni, minden nap foglalkozni vele, folyamatosan dolgozni a megerősítésekkel, fókuszálni, majd hagyhatsz pár nap pihenőt és folytathatod tovább. Ha sietsz, vagy van valami, amit gyorsan meg szeretnél oldani, akkor lehet két tréning is egy hónapban, többet nem érdemes, mert szétkapod magad. A mantrák újraprogramoznak, aminek van átfutási ideje, a nagyobb dolgoknak akár hónapok, de az már magától zajlik, ha jól megalapozod. Érdemes a hangsúlyosabb témákat újravenni, ismételni, mert mindig találsz benne újat, mindig mélyebbre jutsz. Azt is javaslom, haladj, ne ragadj le egynél, igyekezz minél többet átvenni, mert azzal az életedet átfogóan új alapokra helyezheted.

Hogyan épül fel egy tréning?

Egy online tréningben találsz videókat változó mennyiségben és hosszúságban, mivel nem ez a mértékegység, találsz mantrákat, találsz egy összerakott mozgásvideót a napi házifeladathoz, ami 10 mantra, találsz meditációt és instrukciókat. Nem nagyon szeretem az írott dolgokat, ha te írsz és jegyzetelsz, akkor sokkal mélyebben rögzül minden. Én gyakorlatias vagyok, elmondom az elméletet, a gyakorlatot, onnantól már csak csinálni kell, a váltizás pedig nem fog elmaradni. Ne várj cicomát, effekteket, szép intrót, a tudás az esszencia, a lényegre fókuszálunk!

Legfrissebb hírek

Szexuális gátlások oldása
2020.07.02.

Sokan csak felszínesen élik meg a szexet, ami a bosszú egy eszköze. Sokan megsebezve sebeznek meg másokat.

Sokan nem merik felfedezni magukat, mert bűnnek élik meg a szexet, a szexulaitást, a saját nemiségüket.

Sokan beállnak a sorba és mennek a nagy többség után, mert félnek kilógni a sorból…

Szex-szerelem online tréningek
2020.07.01.

Nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt és több nagy konklúziót sikerült levonnom. Sok a nagy megmondó, sokan engem is annak tartanak. Valóban megmondok dolgokat, de nem úgy, mint sokan. Én nem csak osztom az észt és mondom a tutit, hanem meg is tudom mutatni a hogyan változz és változtass. Sokkal mélyebb szinten meg tudom értetni az emberekkel a mozgatórugókat, mivel az emberi lelket, elmét, szívet, életet igen részletesen kiveséztem. A legapróbb belső rezdüléseket is igyekeztem megérteni, hogy hogyan is működünk mi emberek.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom