Hurrá elindulunk!

Hurrá elindulunk!
2020.06.20. 
Hurrá elindulunk!

Nagyon sok szeretettel üdvözöllek az András Andrea és a WOWAHHA módszer webshopjában!

Kedves Olvasó, Érdeklődő, Vásárló!

Megérkeztél egy különleges helyre, ahol lehetőséged nyílik az ébredésre. Formabontóan őszintén, egyszerűen, szókimondóan találhatod meg itt az élet szövevényes labirintusához a térképet, életed zárt ajtóihoz a kulcsokat, önmagad elől titkolt misztériumok megértéséhez a tudást. WOWAHHA módszerem az élet tudását tárja eléd a lehető legegyszerűbb, leggyakorlatiasabb módon.

Az életet tanulni tanulni tanulni kell, meg kell tanulni élni, majd élni élni élni kell, korlátok és nagyobb kompromisszumok nélkül, mert az élet egy csodálatos tér, arra, hogy megannyi érzést, színt, fentet, lentet, kintet, bentet megtapasztalhassunk. Tapasztalati tanuló révén igyekszem feltérképezni az életet nőként, emberként, anyaként, társként, üzletasszonyként, felfedezőként, művészként, utazóként.

Nálam kíváncsibb és vakmerőbb ember kevés lehet ebben a világban... egyszerűen imádok élni!

Ezen az oldalon, ebben a webshopban találod folyamatosan bővülő életművemet, könyv, e-könyv, meditáció, online tréning formájában, különböző témákra bontva, nagyon gyakorlatias, szókimondó formában. Nincs időm a plusz körökre, rengeteg tudást kell átadni. Ha erre készen állsz, várlak sok szeretettel!

Tanulj sokat, tapasztalj sokat, tűzz ki nagy célokat, tanulj meg kitartónak lenni, élvezd az ÉLETnek nevezett csodát!

Szeretettel,

András Andi

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom