• Kezdőlap
  • Meditáció alapok online tréning elérhető!

Meditáció alapok online tréning elérhető!

Meditáció alapok online tréning elérhető!
2020.06.21. 
Meditáció alapok online tréning elérhető!

Ha gondod van a vizualizálással, szeretnél megtanulni meditálni, fejleszteni a vizuális és belső érzékelő képességeidet, ez az online tréning neked szól!

Sok ember elzárkózik a meditációtól, vagy nyitna felé, de nem tudja hol kezdje, esetleg belekóstolt, de még sem megy igazán.

A WOWAHHA módszerben két célból használjuk a meditációt. Fontos, hogy el tudjunk csendesedni, kiüresedni és megérkezzünk a jelenbe, ugyanakkor a vezetett meditációnak óriási ereje van a belső blokkok, akadályok, frusztrációk oldásában, megértésben.

Meditációval megtanulhatjuk kezelni az érzelmeinket, amik sokszor irányíthatatlanok és teljesen magukkal ragadnak minket, rossz döntésekbe taszítva, rendberakhatjuk gondolatainkat, megfigyelhetjük magunkat, megérthetjük motivációinkat, határ a csillagos ég.

Rengeteg potenciál van a meditációban, de először az alapvető készségeket kell beélesíteni, majd megtanulni jól okosan építkezni vele. Így szépen, lassan eljutunk a mélységekig, úgy pedig már sokkal több értelme van a keleti filozófiának is, idővel és gyakorlattal pedig beleáshatunk lelkünk legmélyebb bugyraiba is általa utazva keresztül-kasul időn, téren.

A WOWAHHA az alapokat fekteti le, illetve megmutatja, hogyan lehet a mindennapi gyakorlatban a meditáció, összpontosítás, relaxáció számos előnyét kihasználni.

Jó tanulást kívánok, sok szeretettel,

András Andi

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom