Meditáció, vizualizáció az alapoktól - András Andrea Webshop

Meditáció, vizualizáció az alapoktól
Meditáció, vizualizáció az alapoktól
Ár:
10.000 Ft(7.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
0001
Szállítási idő:
2-4 nap

Leírás

Az online tréning 23 hanganyagból épül fel.

A hanganyagok lépésről lépésre vezetnek. Elindul egy egyszerű relaxációs technikával, majd színek, formák vizualizálásával, szabadabb, kötetlenebb, majd egyre irányítottabb formában. Ez folytatódik emberek vizualizálásával, érzések érzékelésével, érzelmekkel való munkával és befejeződik egy belső gyermek meditációval, ami már nagyon mély hatással van a hallgatóra.

Ahhoz, hogy megértsük, felfogjuk önmagunkat, kapcsolatot hozzunk létre belsőnkkel, érzékeljük mindazt, ami bennünk mentálisan és érzelmileg végbemegy, ahhoz egy kicsit le kell lassulnunk, meg kell tanulnunk befelé figyelni.

Nagyon sok keleti meditációs technika azért nem alkalmazható, sajátítható el sok ember számára, mert képtelenek az elcsendesedésre. Igazán elcsendesedni önmagunk megértésével, érzékelésével, belső rendrakással lehet.

Az önmagunkkal való kommunikáció elengedhetetlen önmagunk megismeréséhez, ehhez pedig meg kell nyitnunk a belső látást, hallást, érzékelést, ami segíti a tudatalattinkban rejlő tartalmak megfejtését, megértését, átalakítását.

A tudatalattink szimbólumokkal, képekkel, formákkal, érzésekkel kommunikál és az elménk mindezt leképezi különböző formában. Sokan, ha becsukják a szemüket, csak feketeséget látnak, mert ezen képességeik fejletlenek, képtelenek meditálni, ellazulni, mert nem igazán értik mit és hogyan kell tenni. Ez a hanganyag sorozat elindít a belső úton és segítségével vizualizálhatók bonyolultabb vezetett meditációk is.

Rohanó világunkban egyre fontosabb lesz a befelé figyelés képessége, ha nem akarjuk, hogy jobbra-balra rángasson minket a környezetünk. Ahhoz, hogy életünkben megtaláljuk önmagunkat, az utunkat, mi az ami mi vagyunk, ehhez változtatnunk kell, minőségi időt, energiát szánni arra, hogy felépítsük életünkben a teljességet.