• Kezdőlap
  • Szex, szerelem - ok, okozat, lehetőségek, buktatók

Szex, szerelem - ok, okozat, lehetőségek, buktatók

Szex, szerelem - ok, okozat, lehetőségek, buktatók
2020.06.27. 
Szex, szerelem - ok, okozat, lehetőségek, buktatók

Ahhoz, hogy megértsük az alapproblémákat, kénytelenek vagyunk egy nagy holisztikus szemüvegen tekinteni férfira, nőre, szexualitásra, szerelemre. Bár sokan állítják. hogy a nők nincsenek alárendelve már a férfiaknak, szabadon szavazhatnak, hordhatnak nadrágot, mégis, zsigeri szinten sok férfiban ott van a lenézés, elnyomás a nők felé és sok nőben ott rezeg az alárendeltség, félelem, düh, a sok-sok seb.


Még napjainkban is a nő számos országban eszköz csupán megtorlásra, bűnök törlesztésére, vágyak megélésére. Vannak afrikai törzsek, ahol a kislány úgymond zárdába vonul a férfi felmenők bűneiért, a katonák az ellenség asszonyait erőszakolják meg. Bizonyos vallásokban, kultúrákban a nő jogai a férfiéval szemben elenyészőek.


Ez azért izgalmas, mert, bár mi modern társadalomban élünk, mégis nők vagyunk. A női tudatban pedig minden információ beadódig a közösbe, a világ minden tájáról. Mi több ugyanez történik idővonal mentén is. 

Ez azt jelenti, hogy bennünk rezeg az elmúlt pár ezer év női öröksége, a nemzetünk, kultúránk öröksége és össze vagyunk kapcsolva a világban élő nők közösségével tudattalanul.

Ezért is van az, hogy hullámként vívnak teret maguknak a változások, ébredések, mint ahogyan ez a #metoo mozgalommal is történt. 


Egyre több nő ébred, mer kiállni magáért, mer nemet mondani, mer szólni, meri megvédeni magát. Ahhoz, hogy mindezt szeretettel, megértéssel tegye, ahhoz még sok évezredes sebnek kell begyógyulnia a női lélekben, de szépen haladunk. Ha a nő fel mer állni, meg tud bocsájtani, meg tudja magát védeni, akkor a férfi is a helyére kerül. Erről szól a mostani korszakunk, egy nagy újrarendeződésről a nemi szerepek területén. 


Lázadunk, harcolunk, a mérleg nyelve jobbra-balra billeg, de szépen, lassan egyre nagyobb lesz az egyensúly, ahol férfi és nő egyenlő, mindegyik kiteljesedik szerepében és úgy lépnek egységre, emelve, segítve, szeretve egymást. Ezt a folyamatot támogatom én is munkásságommal, tudásommal, tréningjeimmel, gondolataimmal. Hiszem, hogy minden egyes nappal egy egyre jobb világban élhetünk, egyre szabadabban, bölcsebben, boldogabban, bátrabban.

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom