Szex-szerelem online tréningek

Szex-szerelem online tréningek
2020.07.01. 
Szex-szerelem online tréningek

Nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt és több nagy konklúziót sikerült levonnom. Sok a nagy megmondó, sokan engem is annak tartanak. Valóban megmondok dolgokat, de nem úgy, mint sokan. Én nem csak osztom az észt és mondom a tutit, hanem meg is tudom mutatni a hogyan változz és változtass. Sokkal mélyebb szinten meg tudom értetni az emberekkel a mozgatórugókat, mivel az emberi lelket, elmét, szívet, életet igen részletesen kiveséztem. A legapróbb belső rezdüléseket is igyekeztem megérteni, hogy hogyan is működünk mi emberek. 


Igen, nem lehet egyik pillanatról a másikra megváltozni, máshogy érezni, cselekedni, kellenek eszközök, segítség, magyarázat, megértés, tanulás. A legtöbbször magunkkal szemben is ádáz küzdelmet folytatunk és nem akarunk olyanok lenni, amilyenek vagyunk, de nem tudunk mások lenni. Ezzel régen én is így voltam, de tudtam milyen akarok lenni, így szépen, lassan megtanultam kívülről megfigyelni, átformálni önmagam. Ezt tanítottam meg menet közben ezreknek, a módszertanom folyamatosan teszteltem, fejlesztettem, egyszerűsítettem. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű, mély és hatékony. Ebben az információkkal teli világban pedig nehéz megszűrni, hogy mi a jó és mi a rossz, hiszen sokan előszeretettel vezetnek meg minket pénzért, hatalomért.


Nem mondom, hogy én vagyok a legtutibb, hogy nincs nálam jobb. Én is csak egy út vagyok, aki velem rezonál, az hagyja, hogy vezessem egy számára ismeretlen, számomra felfedezett úton. Ezt mindenki érzi belül. Tőlem egyre távolabb állnak a tukmálós marketing technikák, nekem az nem megy...


Ha online tréningre nevezel be nálam, akkor számíthatsz a gyakorlatiasságra és arra, hogy rohamléptekkel tudod egyre inkább megismerni, megérteni és felfedezni önmagad. Eszközöket adok a kezedbe, amiket a mindennapjaidban használhatsz, amik veled maradnak egy életre. Igyekszem kinyitni neked a világot, segíteni megoldani a buktatóit és elérni a célokat. 


Ez a szex témájában sincs másképp. Minden online tréningben találsz magyarázatot, kulcsokat, megerősítéseket, egyéb gyakorlatokat, amiken keresztül egyre inkább át tudod magadban formálni a hibákat, hiányosságokat.

Nem kell együtt élned a hozott nehézségekkel, tudatlansággal, tudsz rajtuk változtatni. Ne félj belevágni, merd megismerni magad, akarj változni, változtatni, jobb önmagaddá lenni, szeretni, szeretve lenni, élvezni az életet, mert minden egyes nap nagyon értékes.


Igyekszem mélyebb és még mélyebb tabukba is betekintést nyújtani személyes határaimig, akár saját megéléseimen, történeteimen keresztül is. Rám ténylegesen igaz, hogy én két kanállal falom az életet, így van miből merítenem. Mindegy, hogy férfi vagy vagy nő, a témák nagyon érdekesek. Szívesen megmutatom az alapokat, a többi rád van bízva, hogy meddig mész tovább. Lehet az gátlásosság, potenciazavarok, szerelem, vad szex, orális vagy anális szex, társkeresés vagy karma, szakítás vagy megcsalás, nő vagy férfi, amibe csak lehet belenézünk a gyökerekig.

Kívánok tiszta szívből sok sikert, jó önismerkedést!

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom