Szexuális gátlások oldása

Szexuális gátlások oldása
2020.07.02. 
Szexuális gátlások oldása

Nagyon sok ember gátlásos a szexben. A szex még a mai napig tabu, pedig az egyik legcsodálatosabb dolog életünkben. Mégis, sokan ezt nem így gondolják…


Sokan csak felszínesen élik meg a szexet, ami a bosszú egy eszköze. Sokan megsebezve sebeznek meg másokat.

Sokan nem merik felfedezni magukat, mert bűnnek élik meg a szexet, a szexulaitást, a saját nemiségüket.

Sokan beállnak a sorba és mennek a nagy többség után, mert félnek kilógni a sorból…


Amíg nem ismerjük meg határainkat, gátlásainkat, lehetőségeinket, addig nem tudunk igazán kiteljesedni nőként és férfiként.


Van, akinek a szex fájdalmas, van, akinek undorító, van, akinek egyszerű rutin, van, akinek egy elérhetetlen vágy. Sokan félünk önmagunktól, a sebezhetőségtől, a másiktól, a társadalom, a környezet véleményétől.


Mit tennénk akkor, ha nem számítana mások véleménye, ha a szex nem lenne számos módon bemocskolva. Mi az amit kipróbálnánk és kivel, hogyan? Meddig feszegetnénk a határokat?

Nyugtázzuk, hogy a szex olyan, amilyen, vagy hiszünk abban, hogy lehet ez egy igazi csoda forrása az életünkben? Nagy kérdések ezek, amiket a legtöbben nem mernek feltenni maguknak.

Egy életünk van, amit döntéseink, választásaink, félelmeink, korlátaink és lehetőségeink határoznak meg.


Online tréning elérhető a webshopban!


Lehet egy életre beletörődünk a problémáinkba…

De dönthetünk úgy is, hogy felfedezzük magunkat, hogy addig keresünk, kutatunk magasságokban, mélységekben, élvezetben, szenvedésben, amíg megtaláljuk benne önmagunkat és mindazt, ami nekünk a legjobb…

Dönthetünk úgy, hogy elindulunk az úton az önmegismerés, önfelfedezés, határfeszegetés, stigmaégetés, láncszakítás mentén, élvezve utunk viszontagságait, tudva, hogy előbb-utóbb meglesz, amit keresünk.


Az élet túl rövid ahhoz, hogy nagy kompromisszumokkal éljünk együtt. Az élet tele van csodával… Ha el akarsz indulni az úton, egy lehetőség a SZEXUÁLIS GÁTLÁSOK OLDÁSA online tréning, elméleti és gyakorlati segítséggel, praktikus magyarázattal, mely segít fokozatosan lazítani szexuális gátlásaidon, hogy egy bátrabb, boldogabb, szabadabb életet élj…

Legújabb termékek

Szöveges információ

Ez egy szöveges információ...

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom