Blog

2020.07.02.

Sokan csak felszínesen élik meg a szexet, ami a bosszú egy eszköze. Sokan megsebezve sebeznek meg másokat.

Sokan nem merik felfedezni magukat, mert bűnnek élik meg a szexet, a szexulaitást, a saját nemiségüket.

Sokan beállnak a sorba és mennek a nagy többség után, mert félnek kilógni a sorból…

2020.07.01.

Nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt és több nagy konklúziót sikerült levonnom. Sok a nagy megmondó, sokan engem is annak tartanak. Valóban megmondok dolgokat, de nem úgy, mint sokan. Én nem csak osztom az észt és mondom a tutit, hanem meg is tudom mutatni a hogyan változz és változtass. Sokkal mélyebb szinten meg tudom értetni az emberekkel a mozgatórugókat, mivel az emberi lelket, elmét, szívet, életet igen részletesen kiveséztem. A legapróbb belső rezdüléseket is igyekeztem megérteni, hogy hogyan is működünk mi emberek.

2020.06.27.

Ahhoz, hogy megértsük az alapproblémákat, kénytelenek vagyunk egy nagy holisztikus szemüvegen tekinteni férfira, nőre, szexualitásra, szerelemre. Bár sokan állítják. hogy a nők nincsenek alárendelve már a férfiaknak, szabadon szavazhatnak, hordhatnak nadrágot, mégis, zsigeri szinten sok férfiban ott van a lenézés, elnyomás a nők felé és sok nőben ott rezeg az alárendeltség, félelem, düh, a sok-sok seb.


Még napjainkban is a nő számos országban eszköz csupán megtorlásra, bűnök törlesztésére, vágyak megélésére. Vannak afrikai törzsek, ahol a kislány úgymond zárdába vonul a férfi felmenők bűneiért, a katonák az ellenség asszonyait erőszakolják meg. Bizonyos vallásokban, kultúrákban a nő jogai a férfiéval szemben elenyészőek.2020.06.25.

Mielőtt belefogtam a témába, kicsit elvonultam és magambanéztem. Feltettem magamnak azt a kérdést, amit mindig fel szoktam tenni. Nagy bennem a lelkesedés a témával kapcsolatban, visz a lendület, de MIÉRT? Mi hajt ennyire?

Vásárra viszem a bőröm, sokan címkéket fognak rámakasztani, virtuálisan meglincselni, az is lehet átélhetem majd a megkövezés modernkori megfelelőit, mégis hajthatatlan vagyok. Azt érzem, végig kell csinálnom, bele kell állnom a közepébe és kimondani az igazságot, az igazságomat, megosztani a tudásomat.

2020.06.23.

Ha úgy érzed, hogy égsz a tudásvágytól, akkor van még jó pár lehetőség, hogy tanulj...

2020.06.22.

Ha valóban el akarsz kezdeni önismerkedni és megtanulni élni, kihozva magadból, napjaidból a maximumot...

2020.06.21.

Ha gondod van a vizualizálással, szeretnél megtanulni meditálni, fejleszteni a vizuális és belső érzékelő képességeidet, ez az online tréning neked szól!

2020.06.20.Teszt Elek

Nagyon sok szeretettel üdvözöllek az András Andrea és a WOWAHHA módszer webshopjában!

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom  

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom